Tropes

Unitats

Tancs: Utilitzada en batalles de terra entre països i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 8 k $ i 12 $k. S'utilitzen en grans quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen preferentment en guerra fent més mal que la resta de l'atac.

Avions de combat: utilitzada en batalles de terra, cops i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 55 k $ i 70 k $. S'utilitzen en grans quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen com un comodí, per a la formació tant per a la guerra.

Míssils: Utilitzada en batalles de terra i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 500 k $ i 600 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes s'utilitzen en guerra per generar un epicentre de radiació a la regió de defensa. No fan que tant de mal.

Bombarders: S'utilitzen en terra batalles, cops i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 650 $ k i 800 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes s'utilitzen generalment per a l'entrenament militar, com són el més barat relativament.

Cuirassats: S'utilitzen en batalles navals exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 1kk $ i 1, 4KK $. S'utilitzen en petites quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen al començament de importants guerres principalment, i pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Tancs lunars: S'utilitzen en batalles lunars exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 650 $ k i 800 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes rarament s'utilitzen en les batalles, però pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Estacions espacials: S'utilitzen en batalles espacials exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 20kk $ i 35kk $. Són molt cars. S'utilitzen en quantitats molt petites. Aquestes tropes s'utilitzen sovint en conflictes lunars i pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.