Treball

L'obra es basa en transformar energia en recursos o diners, treballant en una mina, a la pestanya de treball. Aquesta energia pot ser reacusat naturalment o consumint begudes energètiques (i indirectament d'or).

Punts importants: 

  1. Per treball d'or en una regió baixa radiació és capaç de regenerar or (entre 100 i 230 en un dia sencer, segons l'índex de Medicina de la comarca on es treballa). Només es pot funcionar quan or és explorat, això es fa el governador o el ministre d'economia manualment fins a un màxim de 2500 punts per dia.
  2. És aconsellable fer-ho en una regió on l'or dura molt de temps (però llavors vostè ha de passar a un altre) i té la proporció més alta possible de la medicina (> 7).
  3. Triar sempre les fàbriques més ben remunerats, que no necessàriament han de ser les de nivell superior (fix salari més alt que el percentatge dels més grans, per exemple).
  4. Cal nivell 60 treballar altres recursos no-or. Treballar en aquests recursos no proveir l'energia i estaràs jugant or.
  5. Costa 75 or per transferir experiències de treball, preferentment d'exp d'or a qualsevol altre recurs (el que vas a treballar). No passen un munt de exp o es sense bona eficiència en or o poc o si hauré de passar moltes vegades 75 or.
  6. El màxim poder recarregar al taulell és de 200, 300 si ets prima. Es pot fer manualment cada 10 minuts o automàticament si ets prima.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.