Retroalimentació

Multicounts o secundàries comptes són perfils paral·lel al vostre compte principal que donar-li més versatilitat i capacitats en el joc. Podeu utilitzar-los per totes aquelles tasques que no poden o no volen fer amb el seu compte principal, o què vol duplicar per generar un efecte major.

  • S'admeten un màxim de dos comptes amb un mail. Una tercera serà prohibit si et atrapen, és molt probable que si ets com jinx com un servidor.
  • De vegades hi ha errors i el sistema de captura que vostè té més comptes dels que té. Si vostè ha estat prohibit injustament intentar esborrar la memòria cau, RAM del telèfon (o tancar el que està relacionat amb el joc) i connectar el mode d'avió uns moments. Després d'això, el mode d'avió de desconnectar i tornar a entrar en el joc. Si no funciona en contacte amb el servei tècnic a aquest enllaç: http://support.rivalregions.com/
  • Si suprimiu el compte per crear un altre compte assegureu-vos que esborrar la memòria cau i desenllaçar completament aquest compte des del seu mecanisme o vostè serà prohibit per Multiaccount. No és necessari per al compte desaparèixer completament, simplement que no està vinculat al seu mecanisme habitual.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.