Primers passos

Benvinguts a regions LAMBDA i Rival. LAMBDA és un servidor de discòrdia que ha decidit traslladar tota la seva informació a aquest lloc web perquè sigui més fàcil de llegir i accedir, sense haver de tenir una altra aplicació. A Lambda, gent experimentada bolcar tots els seus coneixements per tal que els intèrprets nous tenen menys problemes d'adaptació al joc. Regions rivals, o el seu acrònim RR, és un joc diferent que normalment has jugat. No estrès al principi quan vostè veure tants botons. Per resumir-ho molt, RR és un joc que té tres aspectes, polítics, econòmics o diplomàtics i militars:

  • Militar, perquè podem trobar #guerras i l'estratègia de gestió de la guerra, ja que hi pot haver diverses guerres simultànies i és molt important saber com organitzar un grup per fer el més mal possible.
  • Econòmica, perquè és possible desenvolupar cada regió del joc d'una manera específica. Molts #fórmulas es basen en el #índices i #edificios que cada regió pot construir. També hi ha diversos #recursos que són necessàries construir, per això hi ha diferents #fábricas
  • Polítics o diplomàtica, perquè només per evitar la primera i ser capaç de fer en silenci el segon, necessita aliats, participar en la #bloques de les agrupacions de jocs, de països diferents.

Com podeu veure, teniu un munt d'opcions, només has de trobar el seu lloc.   I per això hem arribat aquí i ara si que podem dir… 

Benvinguts a rivalitzar amb Regions

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.