Política de privacitat

Qui som?

L'adreça del nostre lloc web és: http://lambda-rr.es

Quines dades personals que recopilem i per què recollim-los

Comentaris

Quan els visitants deixar comentaris al web, recollim les dades que apareixen en la forma de comentari, així com l'adreça IP i cadena de agent d'usuari del navegador per ajudar a detectar el correu brossa.

Una cadena anònima creat a partir de la vostra adreça electrònica (també anomenat capolat) pot ser proporcionada per veure si està utilitzant el servei de Gravatar. La política de privacitat de servei de Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l'aprovació del seu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Mitjans de comunicació

Si carrega imatges a la web ha d'evitar carregar imatges amb dades de localització (GPS EXIF) inclòs. Visitants de la web es pot descarregar i extreure dades de localització de les imatges a la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en el nostre lloc us podeu estalviar el seu nom, adreça de correu electrònic i web en galetes. Això és per motius de comoditat, així no ha d'emplenar les seves dades una altra vegada quan surti un altre comentari. Aquestes galetes es un any de durada.

Si vostè té un compte i connectar a aquest lloc, anem a instal lar una galeta per determinar si el seu navegador accepta cookies temporal. Aquesta galeta conté cap dada personal i s'elimina quan tanqueu el navegador.

Quan hi entres, nosaltres també instal·larà diverses galetes per salvar la seva informació de connexió i les opcions d'exhibició de pantalla. Inici de sessió galetes últims dos dies i galetes d'opció de pantalla un any de durada. Si seleccioneu "Recordar-Me", el seu inici de sessió durarà dues setmanes. Si deixes el teu compte, se suprimiran les galetes d'inici de sessió.

Si edita o publicar un article, una galeta addicional es desarà al vostre navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l'ID de l'element que acaba d'editar. Caduca després de 1 dia.

Contingut incorporat d'altres llocs Web

Elements d'aquest lloc poden incloure continguts integrats (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut dels altres llocs Web incrustat es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant havia visitat el lloc web.

Aquests llocs web poden recollir dades sobre tu, utilitza cookies, incrustar addicional tercers seguiment i controlar la vostra interacció amb aquest contingut incrustat, inclòs el seguiment de la interacció amb incrustat contingut si vostè té un compte i els connectat a aquest lloc web.

Analítica

Que compartim amb les seves dades

Quant de temps podem mantenir les seves dades

Si deixes un comentari, comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és que podem reconèixer i aprovar successives comentaris automàticament en comptes de mantenir-los en una cua de moderació.

d'usuaris que es registrin al nostre lloc web (si escau), també emmagatzemem les dades personals que faciliti en el seu perfil d'usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o esborrar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no es canvien el nom d'usuari). Administradors web també podeu visualitzar i editar aquesta informació.

Quins drets té sobre les seves dades

Si vostè té un compte o han deixat comentaris en aquesta web, podeu sol·licitar rebre un fitxer d'exportació de les dades personals que tenim sobre vostè, incloent-hi qualsevol informació que vostè ens ha facilitat. Vostè també pot sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tenim sobre vostè. Això no inclou les dades que estem obligats a retenir per qüestions administratives, legals o de seguretat.

On podem enviar les seves dades

Comentaris dels visitants poden ser revisades per un servei de detecció automàtica de correu brossa.

La informació de contacte

Més informació

Com hem protegir les seves dades

Quins procediments utilitzem contra les llacunes de dades

Que tercers rebem les dades

Quin tipus de decisió automàtica fent i/o perfils que fem amb les dades d'usuari

Requisits reglamentaris per a la divulgació d'informació en el sector