Lleis

Lleis típics

Edifici de nova construcció:

Es construeix la quantitat indicada dels edificis públics (no incloent acadèmies militars i fàbriques). Això té un cost corresponent al nombre d'edificis relacionats amb la construcció. Aquestes lleis pot acceptar immediatament els dictadors, Reis, ministres d'economia i dels governants, aquest últim a la República.

Recursos de navegació:

Aquesta llei és posar com es gasten els recursos per al treball dels ciutadans. Hi ha un límit diari invariable de recàrrega que és de 2500 d'or i un límit de recàrrega momentània que és fins a un màxim indicat pel nivell exploració profunda (sent els màxim de 637 punts d'or). Dictadors, Reis, ministres d'economia i govern de la República pot acceptar immediatament.

Conveni militar:

Permet participar en un front en el qual participa la nació amb els quals comparteix l'acord del territori de la nació (amb la respectiva sanció per la distància). Aquesta llei també és simbòlica com a garantia de defensa entre les Nacions, que pot ser respectat o no. Ells només es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i ministres d'exteriors.

Exploració profunda:

Augmenta el valor profund escannejar d'un recurs en un territori durant una setmana. Només pot haver un actiu en un moment per regió (pot tenir totes les seves regions amb un escaneig profund de cada recurs). Aquestes lleis cost de diamants, or i diners. Aquesta llei només es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i ministres de les economies.

Declaració de guerra:

Començar un front d'atac de cada regió del seu país a una altra regió d'un país des d'un altre bloc amb vora terra a aquesta regió. En els fronts terrestres són utilitzats bombarders, vaixells, tancs o míssils (radiació). -es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i presidents amb el càrrec de Comandant (dret).

Declaració de la guerra naval:

Començar un front d'atac d'una regió costanera del seu país a una altra regió del país un altre bloc que està a l'abast. Cal dir que aquest tipus de guerra dura 48 hores i consta de dos tipus de batalles, la batalla Naval de cuirassats que s'utilitzen i l'aterratge (les altres 24 hores de guerra), en que la terra s'utilitzen les tropes (les primeres 24 hores de guerra). Aquesta llei es pot acceptar immediatament pels dictadors, Reis i president amb el càrrec de Comandant (dret).

Declaració de la guerra espacial:

Començar un front d'atac d'una regió del seu país a la terra a una altra regió d'un altre país de bloc a la lluna. En aquesta guerra espai s'utilitzen satèl·lits, la tropa del joc, durant el dia que dura la batalla més car. Aquesta llei es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i presidents amb el càrrec de Comandant (dret) i només si la regió seleccionada és de les 20 regions amb més ports d'espai.

Modificació de l'impost:

S'estableix un percentatge de la Renda Nacional. S'aplica en els diners ($) obtinguts de la tasca d'or o fixa recursos salari (sempre $). Aquesta llei es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i ministres d'economia.

Consolidació de la regió:

Cedir una regió de la nació a una altra nació. L'estat ha d'acceptar aquesta consolidació per tenir èxit. Aquesta llei no es poden acceptar instantàniament, que dura 24 hores des que el país rebent de la regió posa la llei en el seu Parlament. Com és de costum, aquesta llei només posar-ho al President de la República, la monarca o el dictador.

Nova elecció del Parlament:

Aquesta llei s'inicia noves eleccions al Parlament, però no convocar les eleccions presidencials. Com es pot veure quan poses la llei, aquesta llei no és l'aprovació immediata però ha d'esperar 24 hores de la llei.

Venen de recursos:

Permet vendre or les arques del estat en el mercat estatal per una certa quantitat de diners ($) i recursos. Dictadors, Conselleria d'economia i els pot acceptar immediatament.

Pressupost de transferència:

Envia recursos i or directament d'algunes Arques als altres. Es realitza entre dos Estats, d'una autonomia d'un estat o d'un estat a una autonomia. Aquest dret pot ser immediatament acceptada per dictadors, Reis i Conselleria d'economia, si són estat. Sí són autònomes es fan en 24h.

Les fàbriques de sortides de l'impost:

S'estableix un percentatge de tots els recursos generats a nivell nacional. S'aplica en els recursos obtinguts per l'obra a les fàbriques (excepte l'or). Aquesta llei es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i ministres d'economia.

Treballar a la regió no residencial:

Això impedeix o permet treballar en el territori, si hi ha cap residència o permís de treball en el territori. Aquesta llei es pot acceptar immediatament el monarca o el dictador mentre que a la República triga 24 hores per resoldre.

Conveni d'immigració:

Permet que les persones del país en qüestió per entrar en el territori de la seva nació lliurement malgrat haver tancat les fronteres o tenir cap autorització de treball o residència. Es pot fer bilateralment del Parlament altre i des de la seva nació pot entrar a l'altre estat. Aquesta llei es pot acceptar immediatament els dictadors, Reis i ministres d'exteriors.

Tipus de mercat:

Estableix un percentatge de les vendes de tots els ciutadans que estan en el territori i fer una transacció (venda, no comprar). S'aplica en els diners ($) obtinguts per la venda de recursos o les armes en el mercat. Aquesta taxa és extret del preu establert per l'usuari. Dictadors, Conselleria d'economia i els pot acceptar immediatament.

Tancar/obrir fronteres:

Es permet o impedeix la lliure circulació de persones que no tenen permisos de treball o residència o provenen d'un estat amb un acord migratori. Dictadors, ministres i els podrà acceptar-lo.

Quota de viatges de canvi:

Estableix un preu simbòlic (màx. de 120 $k) a pagar cada vegada que una de les regions de l'estat és trepitjar. El valor depenen de nivell del jugador, augmentant progressivament. Es pot acceptar directament dictadors i monarques.

Mida del Parlament:

Estableix el nombre màxim de parlamentaris a l'hemicicle (60, 80, 100 o 150). Es pot acceptar directament monarques.

Partit hegemònic:

Canvia el sistema de govern a partit únic. Això fa que només un partit capaç d'obtenir escons al Parlament, la resta de quedar-te fora. Aquesta llei ha de ser aprovat amb el 80% dels vots, només llavors es fa instantàniament. 31 dies.

Títol de l'estat de canvi:

Canvia el nom del territori al text seleccionat. Es pot acceptar directament dictadors i monarques. També es pot posar aquesta llei que els parlamentaris però per ser aprovat necessita una majoria simple i que passa les 24 hores de la llei.

Confirmar la consolidació de la regió:

Després de proposar la Llei de consolidació de l'estat emissor, aquesta llei és aprovat a l'estat receptor manera que la transferència de la regió es faci correctament.


Canviar escut d'armes:

Canviar l'escut del territori la imatge seleccionada. Es pot acceptar directament dictadors i monarques. També es pot posar aquesta llei que els parlamentaris però per ser aprovat necessita una majoria simple i que passa les 24 hores de la llei.

Comandant d'estat:

Permet el president a declarar guerres a l'instant una vegada declarat un comandant. Aquesta llei no pot ser aprovat instantàniament.

Proclamació de la dictadura:

Canvia el sistema de govern a la dictadura i d'aquesta manera el dictador proposa gairebé totes les lleis a la instantàniament. L'assessor econòmic (Ministre d'economia) és capaç de proposar-los sense acceptar-los i recarregar instantàniament d'or. La dictadura han de ser aprovats amb el 80% dels vots, només llavors es fa instantàniament. La nació ha hagin complert un mínim de 31 dies des de la seva formació.

Líder de processament:

Una vegada aprovada, són convocades noves eleccions presidencials. Aquesta llei no es poden acceptar instantàniament i només contra el president.

Residència:

Permet alternar entre concessió residències lliurement (són sol·licitats i acceptada directament per trobar-lo a aquesta regió) o accepta/nega el líder o ministre de relacions exteriors de la República. Aquesta llei no es poden acceptar instantàniament.

Autonomia de gestió:

Beques/elimina autonomia per una regió. Ho pot només accepten directament dictadors i monarques. En la República ha de ser acceptada per la majoria simple i cal ser esperat 24 hores de la llei.

Adjuntar a l'autonomia:

Permet atribuir la regió seleccionada a una autonomia pre-existent, que fa que acaba de ser part d'ella. Aquesta llei permet formar un superautonomy. Com de costum, aquesta llei pot directament accepten dictadors i monarques. En el cas de la República la Llei dura 24 hores i hauran de ser acceptades per la majoria simple.

Declaració d'independència:

La regió seleccionada deixa de pertànyer a l'estat de ser una regió independent. Una vegada que les seves fronteres restarà oberts, a 24 hores s'iniciarà les eleccions i té una immunitat 1 setmana. Aquesta llei no es poden acceptar instantàniament.

Transferència de la capital d'estat: 

La regió seleccionada com la capital estatal és designat. Es compta com un punt de magatzem del pressupost estatal i no podran ser declarats autonomia.

Nomenar governador de la regió:

Tria una persona com a governador d'una autonomia del Parlament Nacional. El governador pot construir i recàrrega d'or a la regió immediatament. Aquesta llei pot acceptar directament dictadors i monarques.

Lleis especials

Forma d'estat:

Després d'haver el Parlament, una regió independent es pot establir com a país. Iniciï les eleccions del líder, que no pot ser nomenat dictador ni canviar la forma de govern durant un mes. Es va decretar tan aviat com la majoria de parlamentaris han acceptat.

DECLARAR la monarquia: 

El dictador es converteix en rei, es canvia la forma de govern a monarquia i convoqui eleccions parlamentàries. En la monarquia les lleis poden ser decretés el parlamentaris, però el rei decideix si són acceptats o rebutjats. Aquest dret només pot ser decretat el dictador.

Declarar el partit únic:

El dictador es manté, però un Parlament apareix amb els membres del partit del dictador. Aquesta forma de govern és similar a la dictadura, però amb un Parlament que pot proposar lleis (acceptats pel dictador exclusivament). Aquesta forma de govern només es pot decretar el dictador.

Cancel·lar la dictadura:

El dictador desapareix i les eleccions comencen a formar una República. Les eleccions a la República saltar simultàniament i una República plena i formal es va decretar a 24h. Només es pot decretar el dictador.

Cancel·lar la monarquia:

El rei abdicava i eleccions presidencials de trucades, que faran de la forma de govern esdevé una República. Només pot ser decretat pel monarca.

Comprar en el mercat estatal:

Permet comprar recursos en el mercat Estatal de diners ($) les arques de l'estat. Només es pot pujar a l'oferta més barata de l'època. Només el líder i l'economista a través de les arques de l'estat o el governador amb el pressupost autonòmic pot comprar en aquest mercat.

Percentatge de canvi de oli/minerals transferits al pressupost:

Estableix un impost de petroli i minerals va treballar. Aquesta llei s'aplica a les fàbriques del director. Només dictadors i els ministres d'economia de l'ordinador pot aceptarlade immediatament. Però cal dir que aquesta llei és ara obsolet.Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.