Índexs

Els índexs d'una regió són els valors de les construccions principals amb els que compta aquest territori. Un valor més alt ofereix més bons als seus veïns i ciutadans. Es poden trobar en el perfil de la regió, sota "indicadors de la regió: índexs":

Índexs 1)

  1. Medicina: Augmenta els punts d'energia recuperar automàticament cada 10 minuts. Això dependrà del nombre d'hospitals a la regió. Medicina és un dels índexs més citades i cars per dur a terme, de manera que de vegades és difícil elevar aquest índex, cal dir que encara totes les regions estan perseguint l'índex millor.
Valors:
NivellPunts
1-57
68
79
810
911
1012
1116

2. militar: Augmenta el dany infligit des de la regió en cas de guerra, això dependrà del nombre de bases militars. Aquest índex és una mica citat, barats augmentar al primer, però car per a que aquest el màxim no, per tant, no puc dir que hi ha moltes regions que segueixen tenen l'índex millor.

Valors: Augmenta arithmetically amb el nivell, a un ritme del 5% per cada nivell.

3. Educació: Disminueix el temps per millorar estadístiques. Aquest índex depèn del nombre d'escoles de la comarca. Normalment és una de les taxes menys citades, però cal fer evident que és fàcil aixecar al principi, però es torna més car com es construeixen i arribant a nivell màxim. Aquest índex no és un dels més perseguits.

Valors: Arithmetically disminueix amb el nivell, a una taxa del X % per cada nivell. disminueix de 10 a 11 x % x % pel que fa al nivell 1.

4. desenvolupament: Augmenta els diners rebuts per l'oficina pública en l'ordre de les regions. Regions de desenvolupament 1 maig patir cops d'estat (a més revolucions) i aquest índex està condicionada sobre el nombre d'habitatges. Cal dir que és un dels més citat al començament i molt car elevar, perquè la gran majoria no passa més enllà de l'índex de 2-3. Totes les regions persegueixen tenir l'índex al nivell 2, com a mínim, perquè no es reben cops d'estat.

Valors:

NivellEstatEfectes
1Subdesenvolupament Cops i les revolucions
2-5Desenvolupament Revolucions i més or
6-11DesenvolupatRevolucions i més or

Assignació d'índex

El valor del nivell en una regió s'atribueix al nombre de construccions del tipus específic d'edifici en el rànquing mundial.

Vull dir:

-> 10% de les regions amb més hospitals han assignarà la medicina índex 10, el 10% següent tindrà l'índex de 9 (del 10% al 20%) i així successivament amb els 4 valors dels índexs de.

-> Educació nivell 11 s'atribueix a la comarca amb més edificis (edificis totals)

-> 11 de nivell de salut, militar i desenvolupament en el top 5.

-> El valor dels edificis totals es calcula tenint en compte tots els edificis de la regió, excepte míssils i ports, on només tindrà la més alta de les dues en ment.

RÀNQUING de regions pel que fa al nombre d'edificis de l'índex específic

Índex mèdica (hospitals):

PC-http://rivalregions.com/#listed/country/-2/0/hospital

MV-http://m.rivalregions.com/#listed/country/-2/0/hospital

Militar índex (bases militars):

PC-http://rivalregions.com/#listed/country/-2/0/military

MV-http://m.rivalregions.com/#listed/country/-2/0/military

Índex d'educació (escoles):

PC-http://rivalregions.com/#listed/country/-2/0/school

MV-http://m.rivalregions.com/#listed/country/-2/0/school

Índex de desenvolupament humà (habitatge):

PC-http://rivalregions.com/#listed/country/-2/0/homes

MV-http://m.rivalregions.com/#listed/country/-2/0/homes

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.