Independència

Independència d'una regió

Independència és l'emancipació d'una regió d'un estat per al seu naixement com un nou estat. És un procés amb passos establerts que es poden acabar en un estat legítim o a la seva annexió a un altre estat. Regió de Culaquier fora de termini la Pau pot començar en el procés d'independència.

S'aconsegueix la independència d'una regió de diverses maneres:

Acte d'independència

La Llei d'independència per a la regió (no és capital) s'aprova en el Parlament de la nació d'origen.

Revolució

Vostè guanya una revolució a la regió a ser independents. Que cal atacar des de dins, a la regió i guanyar la batalla dels defensors.

Cop d'estat

Un cop d' estat es guanya a la regió a ser independents. Que cal atacar des de qualsevol lloc i guanyar la batalla dels defensors.

Regió independent

Una vegada s'independitzi democràticament la comarca pateix els canvis següents:

Deixar de pertànyer a un estat, no hi ha cap govern o el Parlament. Obrir fronteres, qualsevol pot anar-hi i tenir residència a la comarca. Això fa entrar en el període de pau, que té una durada de 7 dies. En aquest interval, cap atac pot ser iniciat en la qual aquesta regió està involucrada, però els va obrir més d'hora són encara per davant. Si la regió independent conquesta d'un territori, dues comarques formen un país independent, que segueix el mateix procés d'independència.

Procés d'independència

0 dies la independència comença, fronteres estan oberts i la residència es pot obtenir per viatjar a l'àrea. Nous partits pot ser fundada, fins i tot si els vells queden.

Eleccions parlamentàries-dia 1 comencen a la regió. Les persones que compleixin 24h de residència serà capaços de votar per partits existents a la comarca en el moment de les eleccions.

2 final-els dies de les eleccions al Parlament i Parlament és funcional. Lleis poden ser aprovat per majoria després 24h o immediatament en el moment d'arribar a la majoria absoluta.

Assegurar una regió

Comptes cal ser mobilitzats a cercar residència en les primeres 24 hores d'independència i a crear un partit a la comarca per tal de ser el més votat en les primeres eleccions al Parlament.

Un cop hem aconseguit controlar el Parlament, prendre els vots del Parlament i intenta passar les lleis per tancar fronteres i formar un estat tan aviat com sigui possible.

    -> Si el Parlament no és encara en control, introduïu comptes com molts com sigui possible abans del tancament de fronteres i la formació de l'estat, ja que és possible entrar i aconseguir la residència posteriors a les eleccions.

    -> Per tancar les fronteres, hi ha una necessitat d'un pressupost proveir la seva despesa, o es tornarà a obrir.

    -> Vostè pot recarregar or a través de les lleis ordinàries, que tot i ser més lent donarà una primera empenta al pressupost nacional. Aquest apareix una vegada ha format l'estat, sense cap recurs.

Una vegada que s'adopta la Llei de formació d'estat, les eleccions presidencials començarà a formar un govern. Els residents més 24h podran votar. L'endemà, el guanyador portarà el govern durant els propers dies 5, així es controla que ve en i poden començar a normalitzar la gestió del nou estat.

Futur de l'estat

Des de la creació de l'estat fins que aquesta regió pot ser consolidat o atacat, un període de set dies la Pau es deuen gastar. Passada aquesta data es pot canviar el propietari de la regió. El govern estatal és una República. Això només pot ser modificat per altres formes de govern un cop l'estat ha arribat a 30 dies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.