Guerres

Realitzar un atac:

Per atacar en un front, ha de seleccionar el front específic, seleccioneu les tropes de My enviar botó de la part davantera vostè donar suport (prendre el seu temps per evitar disgustos), seleccioneu el grup que voleu enviar i premeu atac (botons de color vermell, blaus i verds):

Modes d'atac:

Vermell: Vostè llançar un atac únic manualment. Pots recarregar l'energia barra cada 10 minuts per gastar energia o esperar que recàrrega més lenta passivament i atacar amb l'energia que tenen.

Blau (Premium): Ataca cada 10 minuts, la despesa d'energia (or). Màxim dany passant 180 or per hora.

Verd (Premium): ataca totes les hores amb la Medalla de l'activitat de la guerra. Constant dany sense perdre energia o d'or (tropes).

Consells (lectura obligatòria):

Quan et atac, gasta les tropes que seleccioneu. Per reposar-los cal comprar-los en el mercat per a $. Si et malament davant, estàs ajudant l'enemic. No ens equivoquem. La tropa que seleccioneu utilitzarà aquell moment, però el joc automàticament ataca amb la tropa disponible més gran a la seva botiga, així que cal tenir en compte i comprar especialment que voleu utilitzar preferentment. La tropa més utilitzat en guerra és normalment el tanc, perquè fa més mal. En formació l'atacant s'utilitza generalment (triangular), la més barata. Abans de posar la prima automàtica, fer un atac manual amb la barra de plena competència. Això prevé el dany màxim d'estar distorsionada i els atacs a ser òptim.

Tipus de fronts:

Terrestres:

Entre països

Batalla terrestre: una regió (atacant) d'un país ataca la regió d'un altre país d'un altre Bloc (Defensa) amb el qual comparteix frontera. Aquestes batalles durar 24h i utilitzar bombarders, avions, tancs i míssils (aquest últim generen la radiació). Si guanya la regió formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Interior del país

Cop d'estat: tres jugadors en una regió amb un desenvolupament a nivell 1 premi el botó de començament exitosa. En aquell moment un front (24h) comença amb bombarders i caces sense un bo nacional. Per defensar-lo cal estar a la regió, però per atacar-lo és suficient per ser el mapa mateix (encara que no hi ha pena per la distància). Poden començar a la mateixa regió cada 3 dies i un jugador només començar un simultàniament.

Revolució: Tres jugadors a la mateixa regió premeu el botó Inici revolució despesa or 75. En aquell moment un front és iniciat (24h) amb les tropes de terra sense un bo nacional. Per atacar i defensar-lo cal estar a la regió i pot començar a 3 dies de completar l'anterior.

Marítim:

Batalla naval: una comarca amb costa (atacant) d'un país ataca la regió amb Costa d'un altre país d'un altre bloc (Defensa) a l'abast de la mar (1.500 km). Aquesta guera dura 48h (mar i desembarcament) i els cuirassats utilitzats (mar) i llavors terrestres tropes (desembarcament). Si guanya la batalla del Mar (24h) comença l'aterratge amb el dany inicial de la final de la batalla (24h), si aquest guanya la comarca es converteix en part del país atacant juntament amb el seu botí.

Espai:

Batalla de l'espai: una regió (atacant) d'un país a la terra ataca regió de un altre país a la lluna d'un altre Bloc (Defensa), o viceversa. Aquesta guerra dura 24 hores i s'utilitzen estacions espacials, que són molt cars. Si guanya la regió formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Batalla lunar: una regió (atacant) d'un país a la lluna ataca la regió d'un altre país d'un altre Bloc (Defensa) amb el qual comparteix frontera. Aquesta guerra dura 24 hores i en ella són utilitzats tancs lunars. Si es guanya la guerra, la regió atacat passa a formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Resultats de la batalla:

Si es guanya una batalla entre dos països, la regió conquerides perd la meitat dels seus edificis i el botí obtingut equival a la meitat del cost dels edificis destruïts. És a dir: la regió perd la meitat dels edificis i el botí és el quart del preu dels edificis inicials.

En el cas que es guanya una revolució o un cop, la regió s'independitzi i segueix sent invulnerable durant una setmana. El període electoral comença a les 24h. Ha de quedar clar que el país que rep el cop perd la Regón sense més, però en el cas que és una revolució i la victòria de les forces revolucionàries, el país, si posseeix una dictadura o monarquia esdevé una República immediatament i les eleccions comencen.

En el cas del cop d'estat, qui han fet més mal que 5KK (5 milions) rebran automàticament la residència. Si el cas guanya el defensor no hi ha cap efecte en qualsevol cas.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.