Formes de govern

República presidencial

Descripció/controls:

Hi ha eleccions cada cinc dies: Presidencial i parlamentari. No han de coincidir, són independents.

El president nomena ministre de relacions exteriors (immediatament dicta les lleis sobre migració i Afers exteriors) i ministre d'economia (es recarrega, ven, modifica els impostos i construeix immediatament). Govern pot construir i recarregar immediatament a la seva autonomia. 

La presidenta noms els càrrecs i compra, però fa no fer cap llei immediatament.

Beneficis:

Les despeses (president, ministres i governadors) guanya or 5 vegades més que en altres formes de govern. En aquest model de govern governadors tenen poder. Les lleis administratives es decideixen al Parlament, per majoria simple, d'una manera Democràtica.

Contres:

És més fàcil perdre el control del país i les reformes administratives directament no estan aprovats (24h mitjançant el Parlament).

Dictadura

Descripció/controls:

A decret que és necessari que el país ha existit durant 31 dies i un 80% de la parlamentaris aprovar-lo. Les eleccions es cancel·len i les regles de dictador sols com Parlament desapareix. El dictador nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no fa cap trasllat immediat). En aquest model de govern governadors tenen cap poder. Finalment cal dir que el dictador fa gairebé totes les lleis immediatament.

Beneficis:

Hi ha un major control de les decisions del país i poder. La majoria de les lleis són immediatament aprovats pel dictador.

Contres:

Les acusacions menys guany. Una o dues persones tenen totes les decisions i la resta tenen cap poder real.

Monarquia

Descripció/controls:

Per decret és necessari que el país és una dictadura ja únic pot passar de la monarquia a través de la dictadura, per tant, és el dictador que decrets de la monarquia. Això farà que les eleccions parlamentàries de començar. El rei nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no immediatament fer transbordaments). En aquesta forma de govern, el govern no tenen poder. Finalment, el monarca té el poder de decisió real i fins i tot si no planteja totes les lleis decidir que estan aprovats.

Beneficis:

Hi ha molt de control sobre les decisions del país. Sovint són immediats les lleis proposades pel rei i el Parlament té caràcter consultiu en proposar lleis.

Contres:

El rei és finalment qui té el poder real al Parlament, així els governadors i parlamentaris perd el seu dret a votar i decidir. A això cal afegir que les acusacions guanyar menys or.

Partit únic

Descripció/controls:

A decret que és necessari que el país ha existit durant 31 dies i un 80% de la parlamentaris aprovar-lo. Amb aquesta forma de govern se celebren les eleccions cada 5 dies i el partit més votat ocupa els seients, que fa que la resta de les parts desapareixen del Parlament. El president nomena ministre de relacions exteriors (immediatament dicta les lleis sobre migració i Afers exteriors) i ministre d'economia (es recarrega, ven, modifica els impostos i construeix immediatament). Cal dir que en aquesta forma de govern la Directiva pot construir i recarregar immediatament a la seva autonomia. La presidenta nomenar els càrrecs i Compri, però no fa cap llei immediatament.

Beneficis:

En aquest tipus de govern governadors té poder. Les lleis administratives es decideixen al Parlament, per majoria simple, d'una manera Democràtica. I aquesta forma de govern afavoreix que poc votat partits no pot desestabilitzar l'organització.

Contres: 

Aquí podem veure que les acusacions guanyar menys or. Cal també dir que en aquesta forma de govern és més fàcil de perdre el control del país, i a això cal afegir que les reformes administratives directament no estan aprovats (24h mitjançant el Parlament). I finalment, dir que només el més votat partit té representació parlamentària.

Sistema de Unipartisan

Descripció

Aquest sistema de govern pot només ser decretat a través de la dictadura, és a dir, que el país ha de ser en dictadura abans de ser capaç de moure a un sol partit sistemes. Com esperat, només el dictador pot passar a aquest tipus de govern instantàniament. Com es pot esperar, no hi ha cap elecció en aquesta forma de govern, i només festa del dictador ocupa el Parlament. El dictador nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no fa cap trasllat immediat). Amb aquest govern governadors no tenen poder i el dictador aprova gairebé totes les lleis immediatament, fins i tot si altres proposar-los.

Beneficis:

Hi ha un major control de les decisions del país i poder. La majoria de les lleis són immediatament aprovats per la "dictador" i això cal afegir que hi ha més persones que poden proposar lleis i no només la "dictador" o assessor en gestió econòmica com passa en el Dicadura.

Contres:

Les acusacions menys guany. Molt poques persones poden proposar mesures i únic controla els que sigui aprovada. La resta dels jocs tenen cap representació.

República parlamentària (autònom)

Descripció/controls:

Que es dóna en autonomia on vostè té no nomenat un governador, així ningú assumeix la posició i hi ha un sol Parlament. Parlament autònom ocupa les parts segons el seu resultat electoral. Eleccions solen ocórrer cada 5 dies. En aquesta forma de govern no hi ha cap governador i Parlament autònom té tot el poder de decisió.

Beneficis:

Hi figura més poderosa que la resta i les decisions democràticament entre tots.

Contres:

A la República, ningú pot reposar or a nivell regional. Només el ministre d'economia de despesa del pressupost de l'estat.

Canvis entre els governs

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.