Mercat estatal

El mercat de l'estat és un ofici en què les Nacions vendre els recursos del seu pressupost a canvi de diners de l'estat i comprar amb que els mateixos diners ofereix recursos Publicat per altres països. El mateix funciona com a mercat dels jugadors, excepte per una sèrie de característiques:

El venedor és qualsevol parlamentària que aconsegueix passar una llei per vendre recursos, on està indicat l'oferta desitjada. El ministre d'economia, monarca o el dictador pot fer tan immediatament, tal com es pot aplicar a una altra nació una cancel·lació d'importacions (deixes de percebre les ofertes d'aquest estat) o les exportacions (l'estat deixa de percebre el seu ofertes). Recursos de pressupost es venen a canvi de diners de l'estat.

El comprador només pot ser el líder de la nació i el conseller o assessor en gestió econòmica (amb pressupostos de l'estat) o el governador d'una autonomia (amb pressupost autonòmic) d'un estat que no han cancel·lat les exportacions amb l'estat de l'oferta. La transacció es realitza immediatament tan aviat com s'accepta l'oferta. Compren els recursos de l'oferta a canvi de diners de l'estat.

A més:

En el moment de la negociació, les ofertes i demandes són molt menys, fent les fluctuacions molt més imprevisible i ampli. Això va afegir que les ofertes no es poden cancel·lar pel venedor fer la inversió alguna cosa impossible, o almenys insegur.

En general, el valor dels diners de l'estat és inferior a la de diners de l'usuari, així recursos apareixen més cars que en el mercat. Aquesta és la raó principal per què vostè hauria no donar diners d'usuari pel pressupost perquè es devalua.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.