Complement lliure

Nota: Android només

Aconseguir la prima lliure és fàcil i senzilla si teniu paciència i sort. Seguir els passos per descarregar l'aplicació i comprar la prima amb els crèdits:

Descarregar Google recompenses

Aquest és el link de l'App, és a la botiga jugar i és 100% segur i lliure de virus: enllaç

Esperar

Una vegada descarregat, és hora d'esperar a les urnes per arribar. Tingueu en compte una sèrie de coses:

  • Arriben a l'atzar, vostè pot aconseguir 4 en una setmana i el cap en un mes, o sembla que no va arribar mai. Hi ha res segur i depèn d'oportunitat, però una cosa és una cosa.
  • Assegureu-vos que s'habiliten les notificacions d'aplicació. Les enquestes són generalment disponible les 24 hores, si no veure-ho i fer-ho en aquest període es perd l'oportunitat i els diners.
  • Mantenir el GPS connectat i habilitat per aconseguir que més. A més, quan toca respondre tot el que sí, és més probable que l'enquesta dura més i donar-li més diners (sé que no ha de ser honest, però vols guanyar Eurillos o no?).
  • No us oblideu l'aplicació; Si teniu temps sense rebre cap aportació, o esborrar la memòria cau, o ininstal·lar i reinstal·lar.

Contestar enquestes i acumular surto

Per això cal fer-ho des de l'RR App disponible a la botiga jugar (és amb Google equilibri). Vostè pot descarregar aquí: enllaç

A la pestanya del perfil, seleccioneu comprar Premium i comprar l'opció a la finestra que obre. Preus:

  • 1 mes = 0,69 €
  • 6 mesos = 2,79 €

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.