Comerç

Comerç és la venda d'articles de la botiga a canvi de diners o compra elements dels seus diners. -En RR es pot comprar objectes i recursos a canvi de diners ($) en el mercat. També podeu vendre'ls i aconseguir diners.

El comerç es fa al magatzem, en la pestanya treball selecciona els valors que es troben per sota de tot:

A la botiga podeu seleccionar l'element que voleu canviar.

Comprar:

Vostè pot comprar la quantitat que vulguis escrivint el nombre d'elements i fent clic a comprar per:

L'oferta que ofereix és el més barat disponible. Per accedir a la resta, seleccioneu el nombre de disponible i comprar el que més que us interessa.

Venem: 

Si vol vendre la selecció d'element que pot posar una oferta:


Introduïu la quantitat (valor menor o igual al màxim de producte per oferta) i el preu de la unitat. Selecta oferta venda i s'afegiran al mercat mundial.

Si seleccioneu la icona de tres punt es pot visitar el mercat de l'estat.

Si vostè ven un producte, s'aplicarà un percentatge dels impostos que els diners que guanyen, la taxa de mercat. El percentatge serà que de la regió on es troba en aquell temps situat, no la residència.

Altres dades:


Cada vegada que vols posar una oferta nova o modificar-lo en un objecte hi ha un període de refredament de 5 minuts. Penseu en això així no vas escriure malament.

Si que estan malament escriure el preu de venda i la quantitat escrita és ridículament petit ser ràpid com cancel·lar-lo. Si es compra abans de fer, vostè aportat una transacció molt dolent.


Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.