Bloc | Lambda RR

Karma

Karma és la suma dels punts valoració de tots els seus articles, la "talla" hem aconseguit amb tots els seus articles. No és útil ni implica una millora de les habilitats personals. No és encara prou bo de dir els que seus articles són millors. Si fas mems tindrà més karma, si escrius textos llargs,… read more »

Guia fotografies en articles

1) enviar la imatge que voleu inserir per un canal de discòrdia com a arxiu en qualsevol format (mentre que recolzant-lo i no molt fortes aquí serà cap problema). 2) seleccionar la imatge que heu enviat i copiar l'enllaç d'aquest fitxer. 3) enganxar l'enllaç a l'article que escriu per seleccionar el botó d'imatge o escrivint… read more »

Guia música en articles

1) seleccioneu l'enllaç següent, que us portarà a una pàgina en ciríl·lic: http://mp3-pesnja.com/ 2) a continuació es presenta el motor de cerca següents. Escriure les paraules clau del tema que busques i pregar que sou a la pàgina. Cerca = NCKATb 3) seleccioneu l'enllaç que més li interessi seleccionant la icona negre del mateix (caixa… read more »

Formes dels escrits en els articles

En aquesta guia, vostè serà capaç de veure els mètodes que es poden utilitzar en la redacció dels articles, des de com el subratllat és posar cap amunt de com es poden ampliar les lletres o canvi de color. Anem a començar amb el bàsic: B ➟ posa el text gruixuda [b]Text[/b] Jo ➟ posa… read more »

Tropes

Unitats Tancs: Utilitzada en batalles de terra entre països i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 8 k $ i 12 $k. S'utilitzen en grans quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen preferentment en guerra fent més mal que la resta de l'atac. Avions de combat: utilitzada en batalles de terra, cops i revolucions. Actualment, el preu oscil·la… read more »

Guerres

Realitzar un atac: Per atacar en un front, ha de seleccionar el front específic, seleccioneu les tropes de My enviar botó de la part davantera vostè donar suport (prendre el seu temps per evitar disgustos), seleccioneu el grup que voleu enviar i premeu atac (botons de color vermell, blaus i verds): Modes d'atac: Vermell: Vostè… read more »

Bloc

Un bloc geopolític és una organització de països amb un líder (normalment el fundador) i una sèrie de membres que tenen una aliança militar. Els membres que la componen són les nacions que no ataquen uns als altres i es reflectiran en el marc d'aquest bloc, amb el mateix color, en la visió dels blocs… read more »

Independència

Independència d'una regió Independència és l'emancipació d'una regió d'un estat per al seu naixement com un nou estat. És un procés amb passos establerts que es poden acabar en un estat legítim o a la seva annexió a un altre estat. Regió de Culaquier fora de termini la Pau pot començar en el procés d'independència…. read more »

Formes de govern

República presidencial Descripció/controls: Hi ha eleccions cada cinc dies: Presidencial i parlamentari. No han de coincidir, són independents. El president nomena ministre de relacions exteriors (immediatament dicta les lleis sobre migració i Afers exteriors) i ministre d'economia (es recarrega, ven, modifica els impostos i construeix immediatament). Govern pot construir i recarregar immediatament a la seva… read more »

Vot al Parlament

Vot al Parlament El pas d'una llei és el procés pel qual un bitllet és adoptat o eliminats. Hi ha tres tipus d'aprovació de la llei: Llei immediata S'accepta tan aviat com es proposa. Vostè només pot fer un càrrec de govern i amb determinades lleis. Llei ordinària Es requereix el 50% dels vots positius… read more »

Sidebar