Bloc

Karma

Karma és la suma dels punts valoració de tots els seus articles, la "talla" hem aconseguit amb tots els seus articles. No és útil ni implica una millora de les habilitats personals.

No és encara prou bo de dir els que seus articles són millors. Si fas mems tindrà més karma, si escrius textos llargs, menys; Si escrius més vostè tindrà més karma que si vostè no escriu, simple.

També és una qüestió de renom: si t'agrada la gent li donarà karma a articles, si trobes mala voluntat donar negatiu.

No complicar o els rasca a vostè mateix. Qui presumeix karma o lluita li mereix una bufetada amb la mà oberta.

Aquí us deixo una cita de Karma:

«Karma com la talla a Facebook, no és bo per a una altra cosa que tothom els vol "Nacho Fatule, 2018

Guia fotografies en articles

1) enviar la imatge que voleu inserir per un canal de discòrdia com a arxiu en qualsevol format (mentre que recolzant-lo i no molt fortes aquí serà cap problema).

2) seleccionar la imatge que heu enviat i copiar l'enllaç d'aquest fitxer.

3) enganxar l'enllaç a l'article que escriu per seleccionar el botó d'imatge o escrivint l'enllaç entre l'ordre següent:

[Img]Enllaç[/img]

4) en el mode de visualització prèvia, es pot veure. Si la imatge és gran es podrà veure superant a ambdós costats de la pantalla, però una vegada es publiqui la mida s'adaptarà al marge disponible, no es preocupi.

Nota: Es recomana per crear el seu propi canal de discòrdia per incloure totes les imatges que voleu crear enllaç. Per conveniència, no per ocupar altres discordant i perquè si desapareix la imatge de la canal desapareix de l'article, deixant com a arxiu corrupte.

Nota: GIFs són també imatges, mentre no són excessivament pesats, que s'insereixen també d'aquesta manera.

Imatge enviat:

Enllaç generat:

Https://CDN.discordapp.com/attachments/419528049969725440/507235456757399563/Epona_Council.png

Guia música en articles

1) seleccioneu l'enllaç següent, que us portarà a una pàgina en ciríl·lic: http://mp3-pesnja.com/

2) a continuació es presenta el motor de cerca següents. Escriure les paraules clau del tema que busques i pregar que sou a la pàgina. Cerca = NCKATb

3) seleccioneu l'enllaç que més li interessi seleccionant la icona negre del mateix (caixa negra amb els tresets en blau). Quan s'obre en un format més gran, la icona fosc és escollit.

4) Selecciona l'enllaç generat que apareix com un enllaç en blau (de vegades pren una quants segons al seu torn blau). Estarà descarregant la cançó.

5) per obtenir l'enllaç només ha de seleccionar l'enllaç una estona, o obrir-lo en una nova pàgina de Google Chrome i Copiï l'URL o copiar-lo directament.

6) afegir en el seu article l'enllaç generat entre les comandes seg: enllaç si el jugador següent apareix en vista d'avanç i pot jugar la cançó quan seleccioneu l'obra serà tot en ordre.

Formes dels escrits en els articles

En aquesta guia, vostè serà capaç de veure els mètodes que es poden utilitzar en la redacció dels articles, des de com el subratllat és posar cap amunt de com es poden ampliar les lletres o canvi de color.

Anem a començar amb el bàsic:

B ➟ posa el text gruixuda

[b]Text[/b]

Jo ➟ posa el text en cursiva

[i]Text[/i]

U ➟ posa el text subratllat

[u]Text[/u]

➟ Selecciona Una imatge o text i premeu aquí, podeu introduir una adreça URL a Redirigir a un altre lloc. Si es tracta el text que se automàticament subratllarà.

Exemple: vull que subscriure's al meu diari i lligar-lo per a fer.

Text ➟ subscriure Aquí
URL ➟ m.rivalregions.com/#newspaper/show/125881


[url=m.rivalregions.com/#newspaper/show/125881]Subscrigui's a[/url]

quí ➟ en el mòbil posa el text en una plaça amb fons negre amb alineació a la dreta i en PC però sense fons negre. Text ➟
[quote]posa [/quote]

el text d'un altre estil amb una carpa i substitueix les altres opcions en l'article. Prement aquest botó assemblaria aquest ➟
Icones d'alineació de text
 ➟ es tracta els tipus d'alineacions que podem inserir en el text, a l'esquerra, a la dreta, centrada o justificat.

-Alineació l'alineació de
[left]Izquierd[/left]

aIzquierda a la Justific
[right]adoJust[/right]

ificadoRR de Centrad
[center]oCentrad[/center]

o DerechaDerecha-al
[justify]ineació de[/justify]


text ➟ posa el text amb l'origen del joc.
[rr] Text[/rr]

Vídeos i fotos

Insereix una icona de vídeos

➟ feu clic aquí i introduïu el codi del vídeo de YouTube, vostè pot prendre de la URL.

Exemple: vull compartir un vídeo de YouTube.
URL ➟

youtu.be/rgrRKPV3U3w
[youtube]rgrRKPV3U3w[/youtube]
Icona per inserir imatges en PNG format

➟ Clicant aquí podeu introduir l'URL d'una imatge o GIF

[img]URL d'imatge o GIF[/img]

Exemple: URL ➟ i.imgur.com/3Ow5naO.gif


[img]I. del Imgur. com / 3Ow5naO. gif [/img

Si voleu compartir una imatge o GIF que ha guardat / o podeu inserir un enllaç i carregar / o des de diverses plataformes.
Ho faig des img.fenixzone.net/es, més ràpid i més segur.

Enquestes

➟ V aquí has de posar el títol de l'enquesta pública que va fer. ➟
VA aquí has de posar el títol de l'enquesta tancada que va fer-se. V
➟ aquí has de posar la resposta.


[vote]Estàs aprenent? Y[/vote]
[v]es[/v]
[v]no[/v]

Estàs aprenent?

No

# ➟ Inserir un #hastag.

[#]Hastag[/#]

Colors i mides

Mides ➟ per augmentar o disminuir la mida del text que has de fer el següent:

[size=Tamaño de la fuente que deseas px]Text[/size]

Exemple:

[size=30px]Text[/size]

Colors ➟ per canviar el color de les lletres podeu fer el següent:

[color=nombre del color]Text[/color]

Exemple:

[color=aqua]Text[/color]

Text

[size=100px][color=blue]H[/color][color=dodgerblue]o[/color][color=deepskyblue]l[/color][color=aqua]a[/color][/size]

Tropes

Unitats

Tancs: Utilitzada en batalles de terra entre països i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 8 k $ i 12 $k. S'utilitzen en grans quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen preferentment en guerra fent més mal que la resta de l'atac.

Avions de combat: utilitzada en batalles de terra, cops i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 55 k $ i 70 k $. S'utilitzen en grans quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen com un comodí, per a la formació tant per a la guerra.

Míssils: Utilitzada en batalles de terra i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 500 k $ i 600 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes s'utilitzen en guerra per generar un epicentre de radiació a la regió de defensa. No fan que tant de mal.

Bombarders: S'utilitzen en terra batalles, cops i revolucions. Actualment, el preu oscil·la entre 650 $ k i 800 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes s'utilitzen generalment per a l'entrenament militar, com són el més barat relativament.

Cuirassats: S'utilitzen en batalles navals exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 1kk $ i 1, 4KK $. S'utilitzen en petites quantitats. Aquestes tropes s'utilitzen al començament de importants guerres principalment, i pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Tancs lunars: S'utilitzen en batalles lunars exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 650 $ k i 800 k $. S'utilitzen en quantitats mitjanes. Aquestes tropes rarament s'utilitzen en les batalles, però pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Estacions espacials: S'utilitzen en batalles espacials exclusivament. Actualment, el preu oscil·la entre 20kk $ i 35kk $. Són molt cars. S'utilitzen en quantitats molt petites. Aquestes tropes s'utilitzen sovint en conflictes lunars i pateixen un augment enorme en preu quan es durà a terme.

Guerres

Realitzar un atac:

Per atacar en un front, ha de seleccionar el front específic, seleccioneu les tropes de My enviar botó de la part davantera vostè donar suport (prendre el seu temps per evitar disgustos), seleccioneu el grup que voleu enviar i premeu atac (botons de color vermell, blaus i verds):

Modes d'atac:

Vermell: Vostè llançar un atac únic manualment. Pots recarregar l'energia barra cada 10 minuts per gastar energia o esperar que recàrrega més lenta passivament i atacar amb l'energia que tenen.

Blau (Premium): Ataca cada 10 minuts, la despesa d'energia (or). Màxim dany passant 180 or per hora.

Verd (Premium): ataca totes les hores amb la Medalla de l'activitat de la guerra. Constant dany sense perdre energia o d'or (tropes).

Consells (lectura obligatòria):

Quan et atac, gasta les tropes que seleccioneu. Per reposar-los cal comprar-los en el mercat per a $. Si et malament davant, estàs ajudant l'enemic. No ens equivoquem. La tropa que seleccioneu utilitzarà aquell moment, però el joc automàticament ataca amb la tropa disponible més gran a la seva botiga, així que cal tenir en compte i comprar especialment que voleu utilitzar preferentment. La tropa més utilitzat en guerra és normalment el tanc, perquè fa més mal. En formació l'atacant s'utilitza generalment (triangular), la més barata. Abans de posar la prima automàtica, fer un atac manual amb la barra de plena competència. Això prevé el dany màxim d'estar distorsionada i els atacs a ser òptim.

Tipus de fronts:

Terrestres:

Entre països

Batalla terrestre: una regió (atacant) d'un país ataca la regió d'un altre país d'un altre Bloc (Defensa) amb el qual comparteix frontera. Aquestes batalles durar 24h i utilitzar bombarders, avions, tancs i míssils (aquest últim generen la radiació). Si guanya la regió formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Interior del país

Cop d'estat: tres jugadors en una regió amb un desenvolupament a nivell 1 premi el botó de començament exitosa. En aquell moment un front (24h) comença amb bombarders i caces sense un bo nacional. Per defensar-lo cal estar a la regió, però per atacar-lo és suficient per ser el mapa mateix (encara que no hi ha pena per la distància). Poden començar a la mateixa regió cada 3 dies i un jugador només començar un simultàniament.

Revolució: Tres jugadors a la mateixa regió premeu el botó Inici revolució despesa or 75. En aquell moment un front és iniciat (24h) amb les tropes de terra sense un bo nacional. Per atacar i defensar-lo cal estar a la regió i pot començar a 3 dies de completar l'anterior.

Marítim:

Batalla naval: una comarca amb costa (atacant) d'un país ataca la regió amb Costa d'un altre país d'un altre bloc (Defensa) a l'abast de la mar (1.500 km). Aquesta guera dura 48h (mar i desembarcament) i els cuirassats utilitzats (mar) i llavors terrestres tropes (desembarcament). Si guanya la batalla del Mar (24h) comença l'aterratge amb el dany inicial de la final de la batalla (24h), si aquest guanya la comarca es converteix en part del país atacant juntament amb el seu botí.

Espai:

Batalla de l'espai: una regió (atacant) d'un país a la terra ataca regió de un altre país a la lluna d'un altre Bloc (Defensa), o viceversa. Aquesta guerra dura 24 hores i s'utilitzen estacions espacials, que són molt cars. Si guanya la regió formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Batalla lunar: una regió (atacant) d'un país a la lluna ataca la regió d'un altre país d'un altre Bloc (Defensa) amb el qual comparteix frontera. Aquesta guerra dura 24 hores i en ella són utilitzats tancs lunars. Si es guanya la guerra, la regió atacat passa a formar part del país atacant juntament amb el seu botí.

Resultats de la batalla:

Si es guanya una batalla entre dos països, la regió conquerides perd la meitat dels seus edificis i el botí obtingut equival a la meitat del cost dels edificis destruïts. És a dir: la regió perd la meitat dels edificis i el botí és el quart del preu dels edificis inicials.

En el cas que es guanya una revolució o un cop, la regió s'independitzi i segueix sent invulnerable durant una setmana. El període electoral comença a les 24h. Ha de quedar clar que el país que rep el cop perd la Regón sense més, però en el cas que és una revolució i la victòria de les forces revolucionàries, el país, si posseeix una dictadura o monarquia esdevé una República immediatament i les eleccions comencen.

En el cas del cop d'estat, qui han fet més mal que 5KK (5 milions) rebran automàticament la residència. Si el cas guanya el defensor no hi ha cap efecte en qualsevol cas.


Bloc

Un bloc geopolític és una organització de països amb un líder (normalment el fundador) i una sèrie de membres que tenen una aliança militar.

Els membres que la componen són les nacions que no ataquen uns als altres i es reflectiran en el marc d'aquest bloc, amb el mateix color, en la visió dels blocs del mapa. El líder de cada nació i ningú més, podeu unir (després de la votació els membres del bloc) o abandonar immediatament el bloc.

Acords diplomàtics (acord militar i fronteres obertes) es decideixen per una votació entre els Estats membres, així com l'entrada de nous membres (per majoria).

En els vots, el líder de cada nació participa, contribuint a un únic vot en les eleccions de líder de Bloc i en els acords diplomàtics.

El líder pot dissoldre el bloc immediatament, canviar l'escut, la descripció i el nom. Hi ha un gran paper en cada bloc i tendeix a la posició de líder a la capçalera de les decisions. Això varia entre blocs, no obstant això.

Sovint hi ha canals de comunicació fora de la plataforma d'RR d'intercanvi d'informació i l'organització de les guerres. Principalment s'empra telegrama.

Independència

Independència d'una regió

Independència és l'emancipació d'una regió d'un estat per al seu naixement com un nou estat. És un procés amb passos establerts que es poden acabar en un estat legítim o a la seva annexió a un altre estat. Regió de Culaquier fora de termini la Pau pot començar en el procés d'independència.

S'aconsegueix la independència d'una regió de diverses maneres:

Acte d'independència

La Llei d'independència per a la regió (no és capital) s'aprova en el Parlament de la nació d'origen.

Revolució

Vostè guanya una revolució a la regió a ser independents. Que cal atacar des de dins, a la regió i guanyar la batalla dels defensors.

Cop d'estat

Un cop d' estat es guanya a la regió a ser independents. Que cal atacar des de qualsevol lloc i guanyar la batalla dels defensors.

Regió independent

Una vegada s'independitzi democràticament la comarca pateix els canvis següents:

Deixar de pertànyer a un estat, no hi ha cap govern o el Parlament. Obrir fronteres, qualsevol pot anar-hi i tenir residència a la comarca. Això fa entrar en el període de pau, que té una durada de 7 dies. En aquest interval, cap atac pot ser iniciat en la qual aquesta regió està involucrada, però els va obrir més d'hora són encara per davant. Si la regió independent conquesta d'un territori, dues comarques formen un país independent, que segueix el mateix procés d'independència.

Procés d'independència

0 dies la independència comença, fronteres estan oberts i la residència es pot obtenir per viatjar a l'àrea. Nous partits pot ser fundada, fins i tot si els vells queden.

Eleccions parlamentàries-dia 1 comencen a la regió. Les persones que compleixin 24h de residència serà capaços de votar per partits existents a la comarca en el moment de les eleccions.

2 final-els dies de les eleccions al Parlament i Parlament és funcional. Lleis poden ser aprovat per majoria després 24h o immediatament en el moment d'arribar a la majoria absoluta.

Assegurar una regió

Comptes cal ser mobilitzats a cercar residència en les primeres 24 hores d'independència i a crear un partit a la comarca per tal de ser el més votat en les primeres eleccions al Parlament.

Un cop hem aconseguit controlar el Parlament, prendre els vots del Parlament i intenta passar les lleis per tancar fronteres i formar un estat tan aviat com sigui possible.

    -> Si el Parlament no és encara en control, introduïu comptes com molts com sigui possible abans del tancament de fronteres i la formació de l'estat, ja que és possible entrar i aconseguir la residència posteriors a les eleccions.

    -> Per tancar les fronteres, hi ha una necessitat d'un pressupost proveir la seva despesa, o es tornarà a obrir.

    -> Vostè pot recarregar or a través de les lleis ordinàries, que tot i ser més lent donarà una primera empenta al pressupost nacional. Aquest apareix una vegada ha format l'estat, sense cap recurs.

Una vegada que s'adopta la Llei de formació d'estat, les eleccions presidencials començarà a formar un govern. Els residents més 24h podran votar. L'endemà, el guanyador portarà el govern durant els propers dies 5, així es controla que ve en i poden començar a normalitzar la gestió del nou estat.

Futur de l'estat

Des de la creació de l'estat fins que aquesta regió pot ser consolidat o atacat, un període de set dies la Pau es deuen gastar. Passada aquesta data es pot canviar el propietari de la regió. El govern estatal és una República. Això només pot ser modificat per altres formes de govern un cop l'estat ha arribat a 30 dies.

Formes de govern

República presidencial

Descripció/controls:

Hi ha eleccions cada cinc dies: Presidencial i parlamentari. No han de coincidir, són independents.

El president nomena ministre de relacions exteriors (immediatament dicta les lleis sobre migració i Afers exteriors) i ministre d'economia (es recarrega, ven, modifica els impostos i construeix immediatament). Govern pot construir i recarregar immediatament a la seva autonomia. 

La presidenta noms els càrrecs i compra, però fa no fer cap llei immediatament.

Beneficis:

Les despeses (president, ministres i governadors) guanya or 5 vegades més que en altres formes de govern. En aquest model de govern governadors tenen poder. Les lleis administratives es decideixen al Parlament, per majoria simple, d'una manera Democràtica.

Contres:

És més fàcil perdre el control del país i les reformes administratives directament no estan aprovats (24h mitjançant el Parlament).

Dictadura

Descripció/controls:

A decret que és necessari que el país ha existit durant 31 dies i un 80% de la parlamentaris aprovar-lo. Les eleccions es cancel·len i les regles de dictador sols com Parlament desapareix. El dictador nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no fa cap trasllat immediat). En aquest model de govern governadors tenen cap poder. Finalment cal dir que el dictador fa gairebé totes les lleis immediatament.

Beneficis:

Hi ha un major control de les decisions del país i poder. La majoria de les lleis són immediatament aprovats pel dictador.

Contres:

Les acusacions menys guany. Una o dues persones tenen totes les decisions i la resta tenen cap poder real.

Monarquia

Descripció/controls:

Per decret és necessari que el país és una dictadura ja únic pot passar de la monarquia a través de la dictadura, per tant, és el dictador que decrets de la monarquia. Això farà que les eleccions parlamentàries de començar. El rei nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no immediatament fer transbordaments). En aquesta forma de govern, el govern no tenen poder. Finalment, el monarca té el poder de decisió real i fins i tot si no planteja totes les lleis decidir que estan aprovats.

Beneficis:

Hi ha molt de control sobre les decisions del país. Sovint són immediats les lleis proposades pel rei i el Parlament té caràcter consultiu en proposar lleis.

Contres:

El rei és finalment qui té el poder real al Parlament, així els governadors i parlamentaris perd el seu dret a votar i decidir. A això cal afegir que les acusacions guanyar menys or.

Partit únic

Descripció/controls:

A decret que és necessari que el país ha existit durant 31 dies i un 80% de la parlamentaris aprovar-lo. Amb aquesta forma de govern se celebren les eleccions cada 5 dies i el partit més votat ocupa els seients, que fa que la resta de les parts desapareixen del Parlament. El president nomena ministre de relacions exteriors (immediatament dicta les lleis sobre migració i Afers exteriors) i ministre d'economia (es recarrega, ven, modifica els impostos i construeix immediatament). Cal dir que en aquesta forma de govern la Directiva pot construir i recarregar immediatament a la seva autonomia. La presidenta nomenar els càrrecs i Compri, però no fa cap llei immediatament.

Beneficis:

En aquest tipus de govern governadors té poder. Les lleis administratives es decideixen al Parlament, per majoria simple, d'una manera Democràtica. I aquesta forma de govern afavoreix que poc votat partits no pot desestabilitzar l'organització.

Contres: 

Aquí podem veure que les acusacions guanyar menys or. Cal també dir que en aquesta forma de govern és més fàcil de perdre el control del país, i a això cal afegir que les reformes administratives directament no estan aprovats (24h mitjançant el Parlament). I finalment, dir que només el més votat partit té representació parlamentària.

Sistema de Unipartisan

Descripció

Aquest sistema de govern pot només ser decretat a través de la dictadura, és a dir, que el país ha de ser en dictadura abans de ser capaç de moure a un sol partit sistemes. Com esperat, només el dictador pot passar a aquest tipus de govern instantàniament. Com es pot esperar, no hi ha cap elecció en aquesta forma de govern, i només festa del dictador ocupa el Parlament. El dictador nomena l'assessor econòmic, que es recarrega en l'or i complexions immediatament (no fa cap trasllat immediat). Amb aquest govern governadors no tenen poder i el dictador aprova gairebé totes les lleis immediatament, fins i tot si altres proposar-los.

Beneficis:

Hi ha un major control de les decisions del país i poder. La majoria de les lleis són immediatament aprovats per la "dictador" i això cal afegir que hi ha més persones que poden proposar lleis i no només la "dictador" o assessor en gestió econòmica com passa en el Dicadura.

Contres:

Les acusacions menys guany. Molt poques persones poden proposar mesures i únic controla els que sigui aprovada. La resta dels jocs tenen cap representació.

República parlamentària (autònom)

Descripció/controls:

Que es dóna en autonomia on vostè té no nomenat un governador, així ningú assumeix la posició i hi ha un sol Parlament. Parlament autònom ocupa les parts segons el seu resultat electoral. Eleccions solen ocórrer cada 5 dies. En aquesta forma de govern no hi ha cap governador i Parlament autònom té tot el poder de decisió.

Beneficis:

Hi figura més poderosa que la resta i les decisions democràticament entre tots.

Contres:

A la República, ningú pot reposar or a nivell regional. Només el ministre d'economia de despesa del pressupost de l'estat.

Canvis entre els governs

Vot al Parlament

Vot al Parlament

El pas d'una llei és el procés pel qual un bitllet és adoptat o eliminats.

Hi ha tres tipus d'aprovació de la llei:

Llei immediata

S'accepta tan aviat com es proposa. Vostè només pot fer un càrrec de govern i amb determinades lleis.

Llei ordinària

Es requereix el 50% dels vots positius a ser aprovat. La majoria de les lleis s'aproven d'aquesta manera.

Llei especial

Es requereix un 80% dels vots positius a ser aprovat. Només la Llei de proclamació de la dictadura i el partit hegemònic requereixen l'aprovació d'aquesta manera.

Consideracions generals

La vegada quan 50% (o 80% en especial) del total de la Cambra ratifica automàticament aprova una llei. Si hi ha seients buits prens el total de la càmera com els seients ocupats en aquell moment.

No es pot rectificar aquest vot un cop ha estat votat. Si deixes el partit amb el qual vostè obtenir el seient i li deixa de pertànyer al Parlament el seu vot desapareix, encara que es narra si us torneu el partit (o s'obté un escó al Parlament), mentre continua la votació.

Si un partit desapareix o deixa de pertànyer a la nació parlamentaris, els membres que tinguin la seu perd i seus vots desapareixen de les lleis. Parlamentaris no poden tornar al seu des d'aquell partit, però fan d'un altre.